CREATIEVE DIENSTEN

ONTWERP

Logo ontwerp

Het logo is het beginpunt van de hele rit. Het gevoel van je logo bepaald de uitstraling van het bedrijf. Aan het logo is vaak te zien om wat voor soort bedrijf het gaat. Kleurstelling, lettertype en ook vorm speelt hierbij een belangrijke rol! De stijl van het logo wordt doorgezet in verdere uitingen zoals business cards, briefpapier, website en alles wat je maar kan bedenken.

Corporate Identity

Het logo is het beginpunt van de hele rit. Het gevoel van een logo bepaald de stijl van verdere uitingen. Denk hierbij aan business cards, briefpapier en de website.

Websites

De 'look & feel' is op basis van de huisstijl. In overleg bekijken we welke modules er geïmplementeerd moeten worden. Ik zorg er voor dat elke module de vormgeving krijgt naar de stijl van de website. Als we alles geïnventariseerd hebben, breng ik een offerte uit en kunnen we hierna samen een mooi resultaat gaan neerzetten!

Reclame uitingen

Voor diverse reclame uitingen zoals flyers, posters, stickers, banners, doeken etc. bent u bij mij aan het goede adres. Deze uitingen kunnen van pas komen in reclame campagnes, of ik kan ze los van elkaar vormgeven. Communicatie is hierbij erg belangrijk. Het krijgt, door het toevoegen van een stukje 'beleving' een extra smaakje van 'The Wilt Creative'.

Belettering

Belettering op verschillende objecten is mogelijk. Een auto, kantoor- of winkelgevel of liever op een ander object? Ik heb goede contacten met belettering bureau's die alles beplakken alsof het niets is. Een goede combinatie!

Website ontwikkeling

Het ontwerp of ontwikkeling van een compleet nieuwe website kun je door mij laten doen! Voor de basis gebruik ik het WordPress CMS (Content Management Systeem). Dit is een intuitief systeem waarbij je heel gemakkelijk je content kan aanpassen. Het is een zeer gebruiksvriendelijk systeem! Verschillende modules zoals een Webshop, Google Maps-kaart, Facebook/Instagram/Twitter-feed of evenementenkalender zijn te integreren in je website.

Reclame Campagnes

Een reclamecampagne neerzetten is een leuke uitdaging. Zo help ik je een gerichte campagne neer te zetten om een bepaald doel halen. Denk hierbij aan je naamsbekendheid te vergroten of een product of dienst in de markt te zetten.

3D Printing

De mogelijkheden zijn eindeloos met een 3D printer! Hiermee kan ik prototypes maken. Dat kan een ‘give-away’ zijn voor in goodie bags of onderdelen voor op de werkvloer. Je kunt het zo gek niet verzinnen. Daarnaast kunnen we kijken naar een eventuele productie. Het te printen oppervlak is 180x180x180mm. Er zijn verschillende materialen mee te printen. PLA (zacht kunststof), ABS(hard kunststof), Nylon, Ninja-flex (soort rubber), maar ook hout en koper (kunststof met geruime hoeveelheid aan koper of hout) zijn te printen.

Data structuur & Order flow

Structuur in het opslaan van bestanden is belangrijk! Werk efficiëntie komt hierbij aan bod. Voor jezelf zijn je opgeslagen bestanden een logische indeling, maar als werknemers niet weten waar ze het op moeten slaan wordt het een grote hoop ongesorteerde data. Ik zorg voor structuur in je bestanden. Een gepaste order flow. Een mappenstructuur die voor iedereen herkenbaar en gemakkelijk te benaderen is.

Oplossingen op maat

Ik ben inzetbaar om mee te denken over oplossingen binnen je bedrijf.  Zo kan ik o.a. een plan schrijven voor een duidelijke data-structuur of order-flow. Hier ben ik een paar dagen voor op de werkvloer aanwezig. Hierdoor kan ik een goed beeld vormen over de mensen, huidige structuren en de processen.