ONTWERP

Logo ontwerp

Het logo ontwerp is het beginpunt van de hele rit. Het gevoel van het logo bepaald de uitstraling van uw bedrijf. Aan het logo is vaak te zien om wat voor soort bedrijf het gaat. Kleurstelling, lettertype en vorm speelt hierbij een belangrijke rol in!  De stijl van het logo wordt doorgezet in de verdere uitingen zoals businesscards, briefpapier, website enz..

Corporate Identity

Het logo is het beginpunt van de hele rit. Het gevoel van het logo bepaald de stijl van de verdere uitingen zoals businesscards, briefpapier, website enz.

Websites

Ik ga samen met u aan tafel om te bespreken wat u wensen zijn. De 'look & feel' is op basis van de huisstijl. In overleg bekijken we welke modules er geïmplementeerd moeten worden en zal ik van elke module de vormgeving aanpassen naar de stijl van de website. Als we alles geïnventariseerd hebben breng ik een offerte uit en kunnen we samen een mooi resultaat gaan neerzetten!

Reclame uitingen

Voor diverse reclame uitingen zoals flyers, posters, stickers, banners, doeken etc. bent u bij mij aan het goede adres. Deze uitingen kunnen van pas komen in reclame campagnes of u kunt ze los van elkaar door mij laten vormgeven. Communicatie is hierbij erg belangrijk en krijgt, door het toevoegen van een stukje beleving een extra smaakje van 'The Wilt Creative'.

Belettering

Belettering op verschillende objecten is mogelijk. Een auto, kantoor- of winkelgevel of liever op een ander object? Ik heb goede contacten met beletteringbureau's die zowat alles beplakken alsof het niets is. Een goede combinatie!