ONTWIKKELING

Website ontwikkeling

Het ontwerp, evenals de ontwikkeling van een compleet nieuwe website kunt u door mij laten doen! Voor de basis gebruik ik het WordPress CMS (Content Management Systeem). Dit is een intuitief systeem waarbij je kan inloggen en heel gemakkelijk je content kan aanpassen door middel van een paar muisklikken! Verschillende modules zoals een Webshop, Google Maps-kaart, Facebook/Instagram/Twitter-feed of evenementenkalender zijn te integreren in uw website.

Reclame Campagnes

Een reclamecampagne neerzetten is een leuke uitdaging. Zo help ik u een gerichte campagne neerzetten om een bepaald doel halen. Je kunt hierbij denken aan naamsbekendheid te vergroten of een product of dienst in de markt te zetten.

3D Printing

De mogelijkheden zijn eindeloos met een 3D printer! Hiermee kan ik prototypes maken. Dat kan een ‘give-away’ zijn voor in goodie bags of onderdelen voor op de werkvloer? Je kunt het zo gek niet verzinnen. Daarna kunnen we gaan kijken naar eventuele productie. Het te printen oppervlak is 180x180x180mm. Er zijn verschillende materialen mee te printen. PLA (zacht kunststof), ABS(hard kunststof), Nylon, Ninja-flex (soort rubber), maar ook hout en koper (kunstof met geruime hoeveelheid aan koper of hout) zijn te printen.